Skip to content

Chauffeur inspectievoertuigen (Montfoort/ Poeldijk/ Wolvega/ Waalwijk/ Venhorst/ Goirle/ Pernis/ Moerdijk)

Nederland, Noord-Holland, NederlandChauffeur/Inspecteur

Functieomschrijving

Soms rijdt er écht een mooie kans voorbij. Zoals deze. Bij het grootste ondergrondse familiebedrijf van Nederland. Waar je chauffeur bent én aan het stuur staat van vooruitstrevende technologie.

Werken met de nieuwste technologie

De problemen die jij oplost zitten veelal onder de grond. Zelf daal je niet af in de leidingen en riolen, je slimme hulpjes doen het vuile werk. Zo stuur je reinigingsmachines en/of robots met camera's aan. Ook manoeuvreer je slimme voertuigen naar lastig bereikbare plekken. Zo zie je precies wat er nodig is om het probleem te fiksen. Dit werk beslaat zo'n 70% van de tijd. De andere 30% zit je op de wagen.

Op pad met je collega

Je dag begint met je collega's op de vestiging. Na een kop koffie en een paar goede grappen ga je met je maatje naar je opdracht. De ene keer een inspectie op Rotterdam the Hague Airport. Dan weer een inspectie in combinatie met een reiniging in een lokale gemeente. Maar welke klus je ook doet, elke keer weer maak je een klant blij. En dat maakt het werk extra leuk.


Goed verdienen en mooie voorwaarden

Je doet geen gewoon werk en krijgt dus ook geen gewone beloning. Zo start je met een salaris tussen de € 2.000 en € 3.000,-. De toeslagen komen daar nog bij. Heb je dit werk al eerder gedaan? Dan kun je meer verdienen.

Je werkt niet via een uitzendbureau, maar direct bij ons. Als we beide tevreden zijn, gaan we snel over naar een vast contract. Uiteraard met voldoende vrije dagen en een goede pensioenregeling. Wil je doorgroeien? Hebben we graag. We vergoeden dan je studiekosten en/of studietijd. Werk moet ook leuk zijn. Daarom organiseren we regelmatig uitjes met collega's.

Vereisten

De sfeer bij ons: niet lullen, maar poetsen. Ben jij ook zo'n type? En werk je graag met de nieuwste technologie? Dan hebben we je er graag bij. Rijbewijs C met code 95 is wel noodzakelijk. 

Welkom bij de familie

Vandervalk+degroot is al 60 jaar een echt én hecht familiebedrijf. Dat merk je aan alles. We zijn er voor elkaar en vormen samen een hecht team. Met 14 vestigingen en 400 medewerkers zijn wij inmiddels de grootste ondergrond-specialist van Nederland.

Kom erbij!

Zin om te beginnen of wil je meer weten? Wij vertellen je graag meer. App je vraag naar 06-24672467 of stuur een e-mail naar vacature@valkdegroot.nl.

Heb jij een rijbewijs C met code 95? Wij horen graag van je.

Wij vragen uitzendbureaus om niet te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar