Skip to content

Chauffeur Renovatie (Poeldijk, Montfoort, Wolvega, Scheemda en Goirle)

Poeldijk of Goirle, Zuid-Holland, Nederland€ 2.600 - € 3.500 per maandMachinist/Chauffeur

Functieomschrijving

Soms rijdt er écht een mooie kans voorbij. Zoals deze. Bij het grootste ondergrondse familiebedrijf van Nederland. Waar je chauffeur bent én aan het stuur staat van vooruitstrevende technologie. Wij zijn voor onze vestigingen Poeldijk, Montfoort, Wolvega en Goirle op zoek naar medewerkers voor de renovatie.

Werken met de nieuwste technologie

De problemen die jij oplost, zitten veelal onder de grond. Als renovatiemedewerker zorg je ervoor dat het ondergrondse rioleringsstelsel er in optimale conditie bijligt. Hiervoor rijd je kriskras door Nederland voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Dit werk beslaat zo'n 70% van de tijd. De andere 30% zit je op de wagen.

Op pad met je collega

Je dag begint elke dag met je collega's in Poeldijk of Montfoort. Na een lekkere kop koffie en een paar goede grappen ga je met je collega naar je opdracht. De ene keer een rioolrenovatie binnen een gemeente met een waterjet. Dan weer het plaatsen van deelkousen bij een renovatie in een oud stadscentrum. Maar welke klus je ook doet, geen dag is hetzelfde en elke keer maak je weer een klant blij. En dat maakt het werk extra leuk. Met jouw specialisme rijd je het hele land door. Zo kom je op veel verschillende en bijzondere locaties. Voor een renovatieklus verblijf je daarom een deel van je tijd in de kost (afhankelijk van de bezettingsgraad 30-50% van je tijd). Natuurlijk krijg je dit van ons vergoed.


Goed verdienen en mooie voorwaarden

Je doet geen gewoon werk en krijgt dus ook geen gewone beloning. Zo start je met een salaris tussen de € 2.500 en € 3.400,-. De toeslagen komen daar nog bij. Heb je dit werk al eerder gedaan? Dan kun je meer verdienen.

Je werkt niet via een uitzendbureau maar direct bij ons. Als we beide tevreden zijn, gaan we snel over naar een vast contract. Uiteraard met voldoende vrije dagen en een goede pensioenregeling. Wil je doorgroeien? Hebben we graag. We vergoeden dan je studiekosten en studietijd. Werk moet ook leuk zijn. Daarom organiseren we regelmatig uitjes met collega's.

Vereisten

Werk je graag met de nieuwste technologie? Dan hebben we je er graag bij. Rijbewijs C met code 95 is wel noodzakelijk. Heb je wel interesse, maar geen code 95? Wij helpen je daar graag bij. 

Welkom bij de familie

Vandervalk+degroot is al 60 jaar een echt én hecht familiebedrijf. Dat merk je aan alles. We zijn er voor elkaar en vormen samen een hecht team. Met 14 vestigingen en 400 medewerkers zijn wij inmiddels de grootste ondergrond-specialist van Nederland.

Kom erbij!

Zin om te beginnen of meer weten? Wij vertellen je graag meer. App je vraag naar 06-24672467 of stuur een e-mail naar vacature@valkdegroot.nl.
Heb jij een rijbewijs C met code 95? Wij horen graag van je.

Wij vragen uitzendbureaus om niet te reageren.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar